Vesmant Brodat Invierea 2 – catifea grena

4.500,00 lei

+ taxe livrare

Descoperă solemnitatea și eleganța vesmantului special creat pentru slujba Invierii Domnului, inspirat din colecția de broderii din secolul XII a Manastirii Hilandar de la Muntele Athos.

Categorie: Etichetă:

„Pregătește-te să întâmpini sărbătoarea Invierii Domnului cu demnitate și solemnitate purtând acest vesmant preotesc deosebit, creat cu inspirație din bogata tradiție a broderiilor bizantine.

Inspirat din colecția de broderii de secol XII a Manastirii Hilandar de la Muntele Athos, acest vesmant impresionează prin detalii rafinate și simboluri încărcate de semnificație spirituală. Arabescurile bizantine formează o cruce stilizată care conturează elegant felonul și stiharul, aducând cu sine o reverență adâncă pentru tradițiile și valorile creștine.

Icoanele brodate ale celor 12 Apostoli de pe epitrahil, încadrate frumos de ramele cu arabescuri, și icoana Invierii Domnului de pe felon, toate realizate cu fir auriu și argintiu, adaugă un aer de sacralitate și solemnitate acestui vesmant special. Galonul brodat completează eleganța și rafinamentul vesmantului, transformându-l într-o creație prețioasă și unică.

Confecționat pe lirino, un material grecesc de cea mai înaltă calitate pentru vesminte, acest vesmant este garantul unei durabilități și frumuseți remarcabile de-a lungul timpului.

La cererea clientului, acest vesmant poate fi personalizat în orice culoare, iar broderia este realizată cu pricepere și atenție la fiecare detaliu, pentru a reflecta cu fidelitate și respect alegerile și tradițiile fiecărui slujitor al bisericii în timpul acestei sfinte sărbători a Invierii Domnului.

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizării fiecărui articol după preferințele și nevoile fiecărui client.

Galon

Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care galonul este de tip tesut și nu brodat, există posibilitatea ca acesta să nu fie disponibil în stoc. În acest caz, vom utiliza un alt tip de galon similar, iar clientul va fi informat în prealabil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant Brodat Invierea 2 – catifea grena”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top