Logo Crilovic

Despre Noi

Cu o tradiție îndelungată și dedicare în serviciul bisericii, Crilovic se remarcă ca lider în producția de Vesminte și haine bisericesti. Ne mândrim cu o experiență solidă și un angajament profund față de calitate. Fondată în spirit familial, misiunea noastră rămâne neschimbată: aducerea frumuseții în biserici și îmbrăcarea cu demnitate a slujitorilor ei. La CRILOVIC, ne străduim să creăm piese de înaltă calitate, brodate cu pasiune și tesute cu rafinament, continuând tradiția noastră de a oferi servicii ireproșabile.

Am aparut in:
logo vice

Intrebari Frecvente

- CRILOVIC -

Vă invităm să plasați comanda cu ușurință, fie prin intermediul telefonului, fie direct pe site-ul nostru. Echipa noastră va fi promptă în a vă contacta pentru a clarifica și stabili toate detaliile necesare pentru o experiență perfectă de cumpărare.

Pentru realizarea vesmintelor noastre, vă rugăm să ne furnizați înălțimea, greutatea și mărimea cămășii, iar pentru alte articole precum imbracaminti, avem nevoie de înălțime, lățime și lungime.

Suntem încântați să vă informăm că vesmintele noastre pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră, atât în ceea ce privește culorile, cât și icoanele.

În ceea ce privește timpul de livrare, acesta poate varia între 3 și 4 zile, sau chiar până la o lună, în funcție de sezon, disponibilitatea produsului în stoc și complexitatea comenzii. Ne străduim întotdeauna să vă livrăm produsele cât mai rapid posibil, menținând totodată standardele noastre ridicate de calitate.

Shopping Cart
Scroll to Top