Vesmant Brodat B5 – crem albastru

1.550,00 lei

+ taxe livrare

Vesminte preotesti cu buchete florale și cruci stilizate, perfecte pentru sărbătorile religioase. Bordura brodată cu flori și cruci conferă un aspect elegant, iar materialul de culoare crem adaugă solemnitate. Disponibile în diverse culori la cerere.

Categorie: Etichetă:

Descoperiți vesmintele preotesti cu buchete florale și cruci stilizate, o alegere ideală pentru preoții care doresc să îmbrace solemnitatea și frumusețea în timpul slujbelor religioase. Bordura fin brodată cu flori și cruci adaugă o notă de eleganță și rafinament, iar materialul de culoare crem conferă o solemnitate aparte. Broderia cu fir auriu de cea mai bună calitate și fire de mătase adaugă o notă de lux și durabilitate acestor vesminte. La cerere, vesmintele pot fi personalizate pe orice culoare și brodat în ton cu preferințele fiecărui client, pentru a se potrivi perfect nevoilor și gusturilor individuale.

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizării fiecărui articol după preferințele și nevoile fiecărui client.

Galon

Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care galonul este de tip tesut și nu brodat, există posibilitatea ca acesta să nu fie disponibil în stoc. În acest caz, vom utiliza un alt tip de galon similar, iar clientul va fi informat în prealabil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant Brodat B5 – crem albastru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top