Vesmant Brodat B181 – catifea mov

3.600,00 lei

+ taxe livrare

Descoperă eleganța vesmantului brodat cu motive florale de la Crilovic, inspirat din tradiția și măiestria atelierelor cretene din secolul XVI.

Categorie: Etichetă:

Crilovic îți prezintă un vesmant preotesc ce emană rafinament și spiritualitate, brodat cu motive florale ce își găsesc rădăcinile în tradiția și măiestria atelierelor cretene din secolul XVI. Inspirat de frumusețea și profunzimea spirituală a Manastirii Iviron de la Muntele Athos, acest vesmant îmbrățișează delicat motivele florale ce îmbogățesc cu eleganță fiecare cusătură.

Felonul este înfrumusețat printr-un model amplu ce începe din partea din față și se desfășoară gratioas în spate, formând un element floral central ce încadrează cu noblețe icoana Mantuitorului. Epitrahilul este îmbogățit cu icoanele Maicii Domnului și ale Mantuitorului Iisus Hristos, în timp ce stiharul și celelalte accesorii ale vesmantului sunt brodate cu aceeași atenție la detalii și cu aceeași măiestrie.

La cerere, vesmantul poate fi personalizat în funcție de preferințele individuale ale clientului, atât în ceea ce privește culoarea cât și în ceea ce privește broderia, oferind astfel o experiență unică și adaptată fiecărei nevoi spirituale.”

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizării fiecărui articol după preferințele și nevoile fiecărui client.

Galon

Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care galonul este de tip tesut și nu brodat, există posibilitatea ca acesta să nu fie disponibil în stoc. În acest caz, vom utiliza un alt tip de galon similar, iar clientul va fi informat în prealabil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant Brodat B181 – catifea mov”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top