Vesmant Brodat Sfintii Romani

6.100,00 lei

+ taxe livrare

Descoperă frumusețea și simbolismul profund al vesmantului preotesc Pomul Vieții – Sfinții Români, inspirat din versetul Ioan 15:5 și dedicat Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României, și Sfinților români, sub protecția cărora izvorăște credința noastră.

Categorie: Etichetă:

Această creație deosebită a Crilovic îmbină simbolismul profund al versetului Ioan 15:5 cu evlavia noastră pentru Sfinții români, sub ocrotirea Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României. Vesmantul preotesc Pomul Vieții – Sfinții Români este o expresie a credinței și a identității noastre spirituale, ilustrând legătura noastră vitală cu Divinitatea și cu cei care ne-au păstorit credința cu sfințenie.

Elementul central al acestui vesmant este Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României, din care izvorăsc mlădițele ce susțin Sfinții români pe care îi cinstim cu atâta evlavie creștină. Maica Domnului tronează peste toți, arătându-ne că ea este Regina lui Hristos și ocrotitoarea noastră divină.

Realizat cu cea mai mare grijă și atenție la detalii, vesmantul este brodat pe lirino, un material grecesc de o calitate superioară, special creat pentru vesminte preoțești. Firele de brodat și celelalte materiale folosite sunt selecționate cu atenție, asigurând durabilitatea și frumusețea produsului în timp.

Crilovic oferă posibilitatea de personalizare a culorii vesmantului, iar broderia este adaptată pentru a se potrivi cu nuanța aleasă, astfel încât fiecare vesmant să reflecte preferințele și identitatea spirituală a celui care îl poartă.

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizării fiecărui articol după preferințele și nevoile fiecărui client.

Galon

Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care galonul este de tip tesut și nu brodat, există posibilitatea ca acesta să nu fie disponibil în stoc. În acest caz, vom utiliza un alt tip de galon similar, iar clientul va fi informat în prealabil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant Brodat Sfintii Romani”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top