Vesmant Brodat B33 – catifea albastra

3.300,00 lei

+ taxe livrare

Descoperă eleganța și puritatea acestui vesmant preotesc brodat cu crini, simbol al curățeniei și al înălțării spirituale. Cu o icoană a Nașterii Domnului pe spate, această piesă vestimentară emană o profundă spiritualitate și rafinament, fiind ideală pentru orice ceremonie religioasă.

Categorie: Etichetă:

Crilovic vă prezintă un vesmant preotesc înnobilat cu crini, simbol al purității și al curățeniei spirituale, care aduce o notă de solemnitate și eleganță oricărui eveniment religios.

Acest vesmant este îmbogățit cu flori de crini ce formează un model central în partea din spate a felonului, extinzându-se apoi delicat până în partea din față, la piept. Simbolizând puritatea și înălțarea spirituală, crinii împrumută acestui vesmant o frumusețe și o noblete aparte.

Icoana Nașterii Domnului tronează cu înălțare pe spatele vesmantului, susținută de o ghirlandă florală. La cererea clientului, această icoană poate fi înlocuită cu alta, fără niciun cost suplimentar. Vesmantul este completat de Sfintele Vase brodate în ton cu restul acestuia, iar galonul brodat prezente pe fiecare element al vesmantului aduce o notă de eleganță și rafinament aparte.

Realizat pe catifea greceasca de cea mai bună calitate, acest vesmant preotesc se distinge prin durabilitatea și frumusețea sa în timp. Materialele folosite sunt alese cu grijă pentru a asigura o calitate excepțională a broderiei și a întregului vesmant.

La cerere, vesmantul poate fi confecționat în orice culoare dorită de client, iar broderia va fi realizată în ton cu această culoare, adăugând o notă personalizată și distinctivă.

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizării fiecărui articol după preferințele și nevoile fiecărui client.

Galon

Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care galonul este de tip tesut și nu brodat, există posibilitatea ca acesta să nu fie disponibil în stoc. În acest caz, vom utiliza un alt tip de galon similar, iar clientul va fi informat în prealabil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant Brodat B33 – catifea albastra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top