Vesmant Brodat B250 – mov

2.900,00 lei

+ taxe livrare

Descoperă eleganța și simbolismul vesmantului de Crăciun brodat cu flori stilizate de Crăciuniță, pregătit special pentru sărbătorile iernii.”

Categorie: Etichetă:

Bucură-te de magia și solemnitatea sărbătorilor de iarnă cu vesmantul preotesc brodat pentru Crăciun, prezentat cu mândrie de Crilovic. Într-o nuanță roșie /alba clasică, simbolul tradițional al Crăciunului, acest vesmant este înnobilat cu flori stilizate de Crăciuniță, sau Steaua Crăciunului, aducând o notă de căldură și bucurie în timpul celor mai speciale sărbători ale anului.

Felonul este împodobit cu delicatețe în partea inferioară, iar stiharul este frumos ornat în partea de jos, creând un aranjament plin de farmec și simbolism. Icoana Nasterii Domnului, care înfățișează momentul nașterii lui Isus Hristos, îmbogățește cu smerenie și solemnitate această straie sacră.

Galonul brodat, meticulos lucrat pentru a contura fiecare detaliu al vesmantului, aduce un plus de eleganță și rafinament întregii creații. Confectionat din lirino, un material grecesc de înaltă calitate, acest vesmant promite să păstreze frumusețea și durabilitatea sa de-a lungul timpului, fiind menit să fie purtat și admirat în fiecare an, de fiecare dată cu aceeași emoție și respect pentru tradiția creștină.

La cererea clientului, acest vesmant poate fi personalizat în orice culoare dorită, iar broderia este realizată cu atenție și pricepere, pentru a se potrivi perfect cu alegerile fiecărui slujitor al bisericii.

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizării fiecărui articol după preferințele și nevoile fiecărui client.

Galon

Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care galonul este de tip tesut și nu brodat, există posibilitatea ca acesta să nu fie disponibil în stoc. În acest caz, vom utiliza un alt tip de galon similar, iar clientul va fi informat în prealabil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant Brodat B250 – mov”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top